26 Mart 2015 Perşembe

A101 İndirimi Golden Rose 5'li Far Paletleri

Herkese merhaba :)




Bugün bloğumun konuğu Golden Rose 5'li far paletleri. Bir hafta boyunca tüm A101 mağazalarında Golden Rose markasında indirim var. Ben de bugün gittim ve iki adet far paleti kaptım. :) Son iki tane kalmıştı sanki beni bekliyorlarmış. :) Aldığım far paletlerine gelirsek;

Kahve tonlarının olduğu palet Brown Line 103, Siyah-Gri tonlarının olduğu palet ise Grey Line 104. Mat değiller ve içerisinde çok tatlı ışıltılar var ben çok sevdim. Sevmediğim tek özellikleri plastik kapağı ve kalitesiz fırçası oldu. Kendi far fırçanızla kullanmanız çok daha iyi olacaktır.                                                     
                                               
                                             BROWN LINE 103
 

Brown Line 103


Bu paletteki renklere ve uyumlarına BA-YIL-DIM ! Pigmentasyonu ve yapısı fiyatına göre beni çok şaşırttı. Mavi ve kahve renkli gözlere sahip olanlara kesinlikle çok yakışacak bir far paleti. Her bayanın makyaj çantasında bulunması gereken bir ürün bence.


Brown Line 103 Swatch


GREY LINE 104




Bu güzel renkleri birarada barındıran diğer palet ise Golden Rose - Grey Line 104 :) Siyah ve gri tonlarının bulunduğu bu palet Smokey Eye makyajı için çok ideal. Özellikle gece makyajım için gönül rahatlığıyla kullanabileceğim bir ürün.


Grey Line 104 Swatch


Her iki paletin tanesi 9,95 TL. Kesinlikle fiyatına göre çok çok iyiler. Herkese tavsiye ediyorum. :)

Bakımlı kalın. :)


2 yorum: