18 Nisan 2015 Cumartesi

Pure Beauty CC Cream Ivory

Herkese merhaba iki hafta sonunda nihayet bloğuma yeni yazıyla geri dönüş yapmaktayım.. :)

Bugün bloğumun konuğu Pure Beauty markasına ait CC krem. Bildiğiniz üzere Pure Beauty, Kore markası bir ürün. Kore'liler ciltlerine çok düşkünlerdir ve ciltleri genellikle pürüzsüzdür. :)

İlk önce çok merak edilen bir konu olan BB krem ve CC krem arasındaki farka değinmek istiyorum.

BB Krem ve CC Krem Arasındaki Farklar;

  • CC kremlerin BB kremlerden farkı, daha ince yapıda olması ve biraz daha fazla renk eşitliği sağlaması. 
  • CC kremler aynı zaman da BB kremler gibi güneş koruması da sağlıyor.
  • Nemlendiriyor ve aynı zaman da da lekeleri kapatıyor. 
  • BB kremle kıyaslandığında daha besleyici olan CC kremler yüksek güneş koruyucu sayesinde UVA ve UVB ışınlarından koruyor.
  • BB kremler daha çok kozmetik içerikli nemlendirici olma özelliği taşıyor.
  • CC kremler ise nemlendirici özelliğiyle kozmetik amaçlı da kullanılıyor.

Pure Beauty CC ( Complexion Corrector ) Cream Ivory SPF30 : 


Ürün 40 ml ve içinde Pink Flower, yani pembe çiçek özleri var. Cilt rengini eşitleme ve varsa kızarıklıkları giderme de vaatleri arasında. Ayrıca artı bir özelliği de SPF 30'a sahip olması. Bu da yaz aylarında bile rahat rahat kullanılabilmesi demektir.


CC krem "Color Corrector" yani renk düzenleyici, kapatıcı özelliği yok demektir. Yoğun sivilce görünümlü veya yüzünde herhangi bir nedenden iz bulunan kişiler için bu krem sadece baz görevi görecektir, ama yüzünde çok problemi olmayanlar ve özellikle kuru ciltler için tam sür-çık tarzı bir krem. Renk eşitlemesi çok başarılı ve ayrıca nemlendirme özelliği de var. 


Bilekte duruşu bu şekilde. Cildimde fazla bir kusur olmadığından dolayı tam olarak kapatıcı etkisinden bahsedemem fakat gördüğünüz üzere cilt tonunu harika eşitliyor. Pürüzsüz, aydınlık bir cilde kavuşuyorum bunu kullandığımda. Yüzde varlığı, yokluğu hissedilmiyor. Yazın fondöten kullanmak yerine CC krem kullanmak en iyisi. Hiç bir şekilde akma yapmıyor.

Sadece Watsons mağazalarında satılan bu ürünün kendi açıklaması şu şekilde;

  • İçeriğindeki portakal kabuğu yağı ve organik içerik karışımı cildinizi en sağlıklı şekilde nemlendirmeye yardımcı olur.
  •  Bulgar gül suyu, pembe çiçek kapsülü ve kırmızı görünüm önleyici inci teknolojisi ile, sorunlu  ciltlerde cilt rengini eşitlemeye, lekelerin görünümünü ve ciltte oluşan kızarıklığı azaltmaya yardım eder.   

Paraben, Lanolin ve Alkol içermeyen Pure Beauty CC Krem, 30 Güneş Koruma Faktörü ile hem yaz hem kış aylarında cildinizi zararlı güneş ışınlarından korur. Cildinizin ihtiyaç duyduğu pürüzsüz, sağlıklı görünüm ve ışıltı artık tek bir üründe birarada... 

Eğer siz de bu ürüne şans vermek isterseniz tüm Watsons mağazalarından temin edebilirsiniz.. 

İndirimsiz fiyatı : 27 TL 
İndirimli fiyatı : 18 TL

Sevgiler... :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder