9 Kasım 2016 Çarşamba

Mutlubicom İle Farklı ve Anlamlı Tasarımlar

Herkese merhaba,

Geçenlerde bana mutlubi.com'dan çok güzel bir hediye geldi. 
Mutlubi'den biraz bahsedecek olursam eğer;


- Bir hikayesi olan özel tasarım canlı çiçekler,
- Yaşayan ve büyüyen canlı ekosistemler; Teraryumlar
- Özel tasarım takılar, el yapımı ürünler

Kısaca sevdiklerinizi mutlu etmek için onlara özel hissettiren ve onları yansıtan hediyeler için harika bir site!


Mutlubicom ekibi benim için günümüzde de çok popüler olan dekorasyonlardan çok tatlı bir teraryum göndermiş. Teraryumun içerisinde farklı bir dünya var resmen! 
Bana özel olan bu teraryum canlı bahçeye tek kelimeyle bayıldım! 
Çok özenli bir şekilde hazırlanılmış. mutlubi.com'u mutlaka tavsiye ederim. :)


Sizleri biraz Teraryum nedir? Özelliği nedir? ve Bakımı nasıl olur? konuları hakkında bilgilendirmek istiyorum.

Ürün açıklaması:
Tamamı canlı bitkilerden oluşan, içinde bir hikayesi olan, özel tasarım teraryumdur. Sevdiklerinizi mutlu etmek için farklı ve anlamlı bir hediye etmek istiyorsanız teraryumlar tam da size göre! Teraryumlar uzun ömürlüdür.  Özel kutusunda hediye paketi ile gönderilmektedir. Teraryumlar ile aradığınız huzuru yaşam alanlarınıza sığdırabilirsiniz .
Teraryum bakımı:
Teraryumların bakımı kolaydır ve çok fazla sulamaya ihtiyaç duymadan uzun süre yaşayabilirler. Ev ve ofis ortamını için uygundur.
Teraryum ölçüleri:
Yaklaşık ürün boyutu 20*30 cm
Teraryum nedir?
Teraryumlar bugün birçok alanda dekorasyon objesi olarak kullanılmaktadır. Fakat teraryumların tarihine baktığımızda çok uzun bir geçmişi vardır. Tarihte ilk teraryum örnekleri 1800 li yıllarda İngiltere de ortaya çıkmıştır. En basit haliyle teraryumun kelime anlamı: toprak akvaryumdur. Teraryumlar aslında dünyadaki bazı ekosistemleri taklit etmektedir. Nasıl ki dünyamızda yağmurlar yağıyor, hızla buharlaşıyor, tekrar yağıyor ve bu döngü sürekli olarak tekrarlanıp duruyorsa; teraryumlarda da benzer prensipler için uygun ortam ve koşullar sağlanmaya çalışılarak yaşayan minicik canlı dünyalar oluşturulmaktadır. Teraryumlar yoğun iş ve şehir hayatı dolayısıyla son zamanlarda maruz kaldığımız yeşilsizlikten dolayı bizleri bir an olsun içinde bulunduğumuz ortamdan uzaklaştırma ve doğaya bir adım daha yakın hissettirmesiyle, günümüzdeki uzun ömürlü ve en popüler hediyelerden biridir.
Siz de sevdiklerinize hikayesi olan özgün, tasarım çiçekler göndermek isterseniz 'İstanbul içi' gönderim sağlayan "Mutlubicom" ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. 
Tıklanabilir linkleri ;
İnternet sitesi : mutlubi.com

1 yorum: