24 Şubat 2016 Çarşamba

Kozmium.com İle Tanışalım :) (Yazının sonuna dikkat! :) )

Herkese uzun hatta upuzun bir süreden sonra merhabalarrr... :)
  Bugün sizlere internet üzerinden alışverişin güvenilir sitelerinden biri olan kozmium.com 'dan bahsetmek istiyorum.


Bakım ve güzelliğe dair sitede aradığınız her marka mevcut. Hem de uygun fiyat fırsatları ile ! :) Sitenin biz bakımlı bayanlara sunduğu başlıca markaları şu şekilde;


  • Kişisel bakım ürünleri, 
  • Cilt bakım ürünleri, 
  • Saç bakım ürünleri, 
  • Medikal ürünler,
  • Anne-Bebek Ürünleri 
Bu sitenin en güzel yanları aradığınız tüm ürünleri bulmakla birlikte dünyaca ünlü markaları fırsatları takip ettiğiniz zamanlarda %50 indirime kadar alabiliyorsunuz. :)

Sitenin bize sunduğu imkanlar bu kadarla da kalmıyor. :) Bu siteden yaptığınız her alışverişinizde yurtiçinde olmak kaydıyla kargo 3.90 TL :) 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise KARGO BEDAVA :) 

Kredi kartı ile alışveriş yapmak istemiyorum diyorsanız 'Kapıda Ödeme' seçeneği ile bu sorun da ortadan kalkmış oluyor. :) Kısacası gönül rahatlığı ile alışveriş yapabiliyorsunuz..

Bence siz de muhakkak kozmium.com 'a göz atın, fırsatları kaçırmayın. :)

Kampanyalardan haberdar olmak ve özel indirimleri ilk siz duymak isterseniz https://www.kozmium.com/s/default.aspx?r=upanel bağlantıya tıklayarak siteye üye olabilirsiniz :)

Dilerseniz hemen alışverişe başlayarak aşağıda size yazmış olduğum indirim kuponunu kullanırsanız KARGO BEDAVA! :) Şubat sonuna kalmadan ve stoklar tükenmeden bence elinizi çabuk tutun derim. :)
Keyifli Alışverişler... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder